© 1915 Rosendals Wärdshus, Rosendalsterrassen 3, 115 21 Stockholm. Info@rosendalswardshus.se

ETT MINNE FÖR LIVET

Bröllop – en av de största dagarna i vårt liv!

Söker ni en speciell plats att fira ert bröllop på? Då är vackra Rosendals Wärdshus stället för er. Wärdshuset är beläget på Kungliga Djurgården i en underbar miljö och samtidigt nära Stockholm city.

På Rosendal har många förälskade par vigts och firats år efter år, och inget bröllop är det andra likt. Varför inte ha vigselceremonin i vår fina park och säga Ja till varandra under grönskande träd?

Hur ni än vill utforma er stora dag, så hjälper vi er att hitta det perfekta upplägget för just er.

Vårt team på Rosendals Wärdshus har arrangerat många bröllop genom åren och vi har stor kunskap och en gedigen erfarenhet av denna speciella dag. Så låt oss ta hand om er bröllopsdag medan ni njuter!

Vi rekommenderar alla nyfikna kärlekspar att bege er till Rosendals Wärdshus för att kika runt, få en känsla och inspireras av vår vackra miljö.

GLÄDJE & FEST

Att detaljerna en sådan dag är viktiga vet vi mycket väl. Vi har därför många goda samarbetspartners som vi varmt rekommenderar för ert perfekta bröllop.

Vill ni ha en mingelbuffé för gästerna, en sittande middag med tal och roligheter, en levande orkester för musiken eller en DJ som drar igång bröllopsfesten efter middagen?

 

Vi har lokalen som kan användas på många olika sätt, allt efter brudparens önskemål, och planerar utifrån just era tankar & ideér.

 

Vår köksmästare har komponerat menyer för bröllopsmiddagen utefter säsong och årstidens råvaror och vårt dryckesutbud erbjuder allt man kan önska och skåla i!

Eddie & Lowe vigsel

Credit Love by Emelie